Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Informasjon om Interrail

På denne siden finner du informasjon om priser, billettyper, og tips til Interrail.

En kvinne med ryggsekk som står ved siden av et tog.

Interrail

Med Interrail-billett kan du velge mellom å reise i hele Europa eller kun ett enkelt land. Prisen avhenger av hvor lenge du er borte og alderen din. Billetten gjelder for ungdom, voksne, familier og seniorer.

Ønsker du å bestille på nett kan europarundt.no være et alternativ for deg. Husk å ha passnummer tilgjengelig.

Billetter kan du bestille på telefon via kundesenteret på 61 27 90 88 og betjente togstasjoner. Det er en bookingavgift på 195 kr pr. Interrail-billett ved kjøp i Norge.

Les mer under de ulike kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på om Interrail.

 

Informasjon

Om salg av Interrail-billetter i Norge

Entur AS har på oppdrag av Jernbanedirektoratet ansvar for salg av internasjonale billetter til nordmenn i Norge, herunder salg av Interrailpass. Enturs salg av Interrailpass via betjente stasjoner og kundesenter skjer gjennom et samarbeid med Silverrailtech AB.

Silverrailtech AB i Sverige er salgsagent for Eurail Group. Europarundt.no er en underagent av Silverrailtech, og de selger Interrailpass via web til kunder i Norge.

Entur AS samarbeider med Silverrailtech AB om markedsføring og salg av Interrailpass i Norge.

Entur er opptatt av at det skal være enkelt å kjøpe Interrailpass. Samarbeidet med Silverrailtech sikrer at norske kunder kan kjøpe dette produktet både via Entur AS sitt kundesenter, på Entur sine betjente togstasjoner, og via europarundt.no