Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Tog i Europa

Vi hjelper deg gjerne med din togreise til Europa. For å bestille billetter kan du kontakte vårt kundesenter eller betjent billettsalg.

Bestill togbillett

Vi hjelper deg gjerne med billettbestilling og ruteopplysning til tog utenfor Norge. Du kan bestille reiser via våre betjente billettsalg på stasjonene i Bergen, Trondheim, Stavanger, på Oslo Lufthavn og Oslo S. Billetter kan også kjøpes fra vårt kundesenter. Når du kjøper billett på de betjente stasjonene våre, får du billetten utlevert der og da.

Sjekk åpningstidene for våre betjente stasjoner her

Når du bestiller på telefon sender vi billettene til deg i posten. Husk å beregne tiden postgangen tar, slik at du har billettene i god tid før reisen din! Reiser du i Sverige kan du også få billetten din som en pdf-fil på e-post eller som SMS til din mobiltelefon. Det er bookingavgift per billett - avgiftsbeløpet varierer fra land til land.

Jernbanens kundesenter:
Telefon: 61 27 90 88
Bruk tastevalg 2 for billetter og ruteopplysning til tog i Europa

Åpningstider:
Mandag – fredag 08.00 – 16.00
Stengt i helger og på helligdager

Reservere sete med Interrail-pass

Du kan nå reservere kun sete på reiser i Norge med obligatorisk setereservasjon. Les hvordan du går fram her. Husk på reglene om reiser i eget land med Interrail-pass.

Enturs ansvar

Entur har det statlige ansvaret for salg av billetter til togreiser i utlandet. I de betjente billettsalgene og på våre kundesentre sitter det saksbehandlere og nøkkelpersoner med høy kompetanse på det europeiske togtilbudet.

Vi har laget en samling med artikler som kan komme til nytte når du planlegger din togreise til Europa. Med dette håper vi å bidra til bedre informasjon slik at flere velger en reise på skinner. Gå til Land for land, Interrail eller Nyttig å vite for å lese mer.

Reiseplanlegging i Europa

For reiseplanlegging anbefaler vi appen RailPlanner. Besøk bloggene seat61.com og togbloggen.no for inspirasjon og tips. I tillegg anbefaler vi Facebook-gruppen Togferie, som har blitt et godt forum for spørsmål og diskusjoner rundt togreiser til utlandet. Entur er også medlem av gruppen, og om du tagger oss i et innlegg i gruppen, vil vi forsøke å svare på spørsmålet som blir stilt.

Om du ønsker kjøpe Interrail-billetter selv, kan du gjøre det på interrail.eu. Gå til Interrail for å lese mer.

Entur er et ikke-kommersielt og politisk nøytralt selskap. Nettsider og fora som nevnes på denne siden og i kunnskapsbasen er valgt fordi vi mener de er nyttige for planlegging og kjøp av togreiser i Europa. Vi har ingen kommersielle avtaler med disse nettstedene.