Gå til hovedinnhold
Min side
Til Bedrift

Informasjon om Interrail

På denne siden finner du informasjon om priser, billettyper, og tips til Interrail.

Interrail

Med Interrail-billett kan du velge mellom å reise i hele Europa eller kun ett enkelt land. Prisen avhenger av hvor lenge du er borte og alderen din. Billetten gjelder for ungdom, voksne, familier og seniorer.

Ønsker du å bestille på nett kan interrail.eu eller europarundt.no være et alternativ for deg. Husk å ha passnummer tilgjengelig.

Billetter kan du bestille på telefon via kundesenteret på 61 27 90 88 og betjente togstasjoner. Det er en bookingavgift på 195 kr pr. Interrail-billett ved kjøp i Norge.

Les mer under de ulike kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på om Interrail.

Informasjon

Om salg av Interrail-billetter i Norge

Entur AS har på oppdrag av Jernbanedirektoratet ansvar for salg av internasjonale billetter til nordmenn i Norge, herunder salg av Interrailpass. Enturs salg av Interrailpass via betjente stasjoner og kundesenter skjer gjennom et samarbeid med Silverrailtech AB.

Silverrailtech AB i Sverige er salgsagent for Eurail Group. Europarundt.no er en underagent av Silverrailtech, og de selger Interrailpass via web til kunder i Norge.

Entur AS samarbeider med Silverrailtech AB om markedsføring og salg av Interrailpass i Norge.

Entur er opptatt av at det skal være enkelt å kjøpe Interrailpass. Samarbeidet med Silverrailtech sikrer at norske kunder kan kjøpe dette produktet både via Entur AS sitt kundesenter, på Entur sine betjente togstasjoner, og via europarundt.no.