Gå til hovedinnhold

Reiseplanleggeren

Entur samler, foredler og deler trafikkdata for alle kollektivselskaper i Norge, slik at du får sømløse reiseforslag og billett til reisen. Alt på ett sted – uansett hvor du skal.

Vi kommer lenger sammen

Med Enturs reiseplanlegger kan du søke etter reiser og få alternativer basert på hele Norges kollektivtilbud. Reiseplanleggeren setter sammen reiseforslagene som passer best for deg.

Reis med buss, tog, ferge, trikk, bane, fly — ja, til og med sparkesykler. Entur søker på tvers av alle transportmidler, i alle fylker. Du trenger ikke forholde deg til navn på stoppesteder, bare søk på adressen du skal reise til, så fikser vi resten. Vårt mål er å gjøre det enklere å velge kollektivt — i hele Norge.

Mye på nett, mer i app

Reiseplanleggeren på nett gir deg de fleste funksjonene som trengs for å planlegge og kjøpe en togreise i Norge. I Entur-appen tilbyr vi flere funksjoner og flere billetter.

Skreddersydd for deg

Vi lager automatisk snarveier til de søkene du gjør mest. Du kan filtrere på transportmidler i reisesøket og sette foretrukken billettkategori.

Neste avgang fra ditt stoppested

I appen kan du legge til favoritter fra et stopp og se de neste avgangene på forsiden. På denne måten blir appen en avgangstavle i sanntid.

Vi følger ditt tempo

Om du liker å rusle til bussen, eller alltid har dårlig tid — juster ganghastigheten, så søker vi etter reiser som passer ditt tempo.

Legg inn en ispause på reisen

Hvis reisen har bytter underveis, kan du enkelt justere overgangstiden ved å endre avgang. Kjekt hvis du vil ha god tid, eller gambler fra buss til buss.

Kjøp billetter for hele reisen

I appen selger vi billetter for stadig flere kollektivselskaper. Bli med på reisen, og opplev gleden med sømløst billettkjøp.

Vi setter sparkesykler på kartet

Ja, det er nettopp det vi gjør. Sveip rundt i kartet for å finne sparkesykler fra Zvipp, Lime, Tier og Voi nær deg. Kjør pent!

Vi byr på bysykler

I kartet kan du se ledige bysykler og låser rundt deg. Hvis du søker etter en reise og vi finner bysykler i nærheten, blir du tipset om det i reiseforslaget.

Entur, Eintur, OneTrip

Vi heiter berre Entur, men reiseplanleggaren fins på båe norske skriftformar. And we know English as well.

Billettsalg i Enturs egne salgskanaler

Foreløpig selges ikke alle billetter i alle våre kanaler. For eksempel kan vi av sikkerhetshensyn ikke selge sonebilletter på web fordi en PDF ikke har samme grad av sikkerhet som en QR og animasjon i appen.

Vi er opptatt av å tilby hele reiser på tvers av flest mulig kollektivselskaper og transportmidler i appen, mens nettsiden til Entur først og fremst er en salgskanal for togreiser i Norge. Det betyr at spesialplass-produkter til barnevogn og hund kun selges på web der vi vet at du vil få dem med deg på hele reisen. Ettersom vi ikke vet om dette er tilfelle i en reise med både buss, tog og båt, velger vi å ikke selge denne i appen. Basert på dette gir tabellen nedenfor en oversikt over hva du kan kjøpe hvor.

Billettsalg fra fylkeskommuner


Vårt mål er at du skal kunne kjøpe alle kollektivibilletter i appen vår. Vi legger stadig til flere billettyper og nye fylker. På kartet kan du følge utviklingen. Mørkeblå er områder som vi selger kollektivbilletter til i dag. I de lyseblå områdene har vi kontakt med selskapene for å legge tilrette for salg.