Gå til hovedinnhold

Hva gjør Entur?

Entur eier og styrer salgssystemet for togbilletter og samler data om kollektivtrafikken i Norge, slik at det blir enklere å velge en bærekraftig reise.

Billetter og kundeservice for Norges jernbane.

Med jernbanereformen har det kommet flere togselskaper på norske skinner. For å gjøre det enkelt å reise med tog, bruker alle selskapene Enturs systemer for billettsalg. Derfor kan vi fra vårt kundesenter svare på alle dine tog-relaterte spørsmål og i Entur-appen selge deg billetten du trenger, uavhengig av hvilket selskap du skal reise med.

Vi kommer lenger sammen

På oppdrag fra Samferdselsdepartementet har vi fått den store oppgaven å  gjøre det enklere å velge bærekraftige reiser i hele Norge. For at det skal skje, er det nødvendig å utvikle nye og sømløse løsninger for hele kollektiv-Norge. Det gjør vi gjennom å samle, foredle og åpent dele kollektivdata fra selskapene som kjører i Norge.

Ved å samle alle dataene til på et felles format kobler vi hele landet sammen, gjør det enklere å reise kollektivt fra dør til dør, gjør byer smartere og skaper fremtidens sømløse kollektivtilbud. Det vil gjøre det enkelt å reise grønt, enkelt å reise sammen, enkelt å la bilen stå. Så bli med på den kollektive reisen.

Vi kommer lenger sammen.

Les mer om hvordan vi løser oppdraget på våre bedrift-sider.