Gå til hovedinnhold

Hva gjør Entur?

Entur samler data om kollektivtrafikken i Norge, slik at det blir enklere å velge en bærekraftig reise.

Få reisealternativer fra hele landet — alt på ett sted

Med Entur kan du søke etter reiser og få alternativer fra alle kollektivselskaper i hele landet, deriblant buss, tog, trikk, bane og ferge. og til og med by-og sparkesykler. I appen kan du kjøpe billett til alle tog og flere av landets kollektivselskaper. Vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby flere billetter, gjennom samarbeid med selskapene som kjører kollektivtransporten i Norge.

Vi kommer lenger sammen

På oppdrag fra Samferdselsdepartementet har vi fått den store oppgaven å  gjøre det enklere å velge bærekraftige reiser i hele Norge. For at det skal skje, er det nødvendig å utvikle nye og sømløse løsninger for hele kollektiv-Norge. Det gjør vi gjennom å samle, foredle og åpent dele kollektivdata fra selskapene som kjører i Norge.

Ved å samle alle dataene til på et felles format kobler vi hele landet sammen, gjør det enklere å reise kollektivt fra dør til dør, gjør byer smartere og skaper fremtidens sømløse kollektivtilbud. Det vil gjøre det enkelt å reise grønt, enkelt å reise sammen, enkelt å la bilen stå. Så bli med på den kollektive reisen.

Vi kommer lenger sammen.

Les mer om hvordan vi løser oppdraget på våre bedrift-sider.