Gå til hovedinnhold
ReisendeBedrift

Hittegods

Hvis du har mistet noe på togreisen må du ta kontakt med riktig hittegodskontor. Bla ned på denne siden for å finne kontaktinfo til kontorene.

Dette skjer med det du glemmer

Gjenstander som havner på Hittegodskontoret blir oppbevart i tre måneder, utenom fersk mat. Alt som leveres til hittegodskontoret registreres i et datasystem. Hvis ingen etterlyser det eller gjør krav på godset, så går det videre til veldedige formål. Entur har avtaler med organisasjoner som «Hjelp oss å hjelpe», «Vision for all», «Himmelpartner» og «Fretex».

Verdisaker som pass, mobiltelefoner og lommebøker sendes videre til politiet etter 14 dager – 1 måned. Gjenglemte PC-er og annen elektronikk blir destruert etter 3 måneder.

Det kan ta to til syv dager før hittegodset kommer til ett av våre kontorer.

Skadet eller stjålet bagasje

Har du vært uheldig og skadet bagasjen din etter å ha reist med tog, anbefaler vi at du benytter reiseforsikringen din. Det samme gjelder hvis du har blitt frastjålet bagasjen din. Ved tyveri anbefaler vi i tillegg at du anmelder forholdet til politiet. Ønsker du likevel å kontakte togselskapet du reiste med angående skadet bagasje kan du gjøre det ved å ta kontakt med selskapet.