Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Mer

Tilpass appen til dine behov, håndter brukerprofilen din og få hjelp.

La oss bli kjent

Ved å opprette bruker kan du se tidligere billettkjøp og kvitteringer, sette opp pushvarsel for din avgang og legg til fordelsprogram. Alt du trenger er en e-post og et passord.

Legg til betalingskort, så går billettkjøpet i en fei. Lagre flere kort hvis du kjøper billetter for hele familien. Vi sender deg et varsel når et kort er i ferd med å utløpe.

Illustrasjonen viser utdrag av tre funksjoner i appen. Øverst er en knapp for å opprette ny bruker. Tekst: "2. Lag bruker. E-post og passord er alt som trengs. I midten er det en knapp for å lagre kort og betalingsmidler. Tekst: "2. Lagre kort. Lagre betalingskort, så går billettkjøpet raskere. " Nederst er en boks med visakort-logo, asterikser og fire siffer, som impliserer at boksen representerer et bankkort. På boksen er det knapper for "fjern" og "Gi kallenavn". Tekst: "3. Kortnavn. Lagre flere kort og hold styr på dem med kallenavn."

Legg til personalbillett og andre fordeler

Få rabatt med personalbillett og andre fordeler. Hent din fordelskode og legg den inn i appen. Sørg for at brukerprofilen og fordelsprogrammet er registrert på samme e-postadresse. Du kan legge inn flere personalbilletter på din brukerprofil. Da vil de dukke opp som en egen billettkategori neste gang du skal kjøpe billett til familien.

Illustrasjonen viser tre utdrag fra appen. Øverst vises en knapp for å legge til fordeler. Tekst: "4. Legg til fordeler. Har du personalbillett eller er med i et fordelsprogram?" I midten er en boks med knapper for å se detaljer og fjerne. Tekst: "5. Se alle fordeler. Få hele familiens fordeler inn i appen." Nederst er et input-felt og en knapp for å hhv. legge inn rettighetskode og hente fordelsprogram. Tekst: "6.Finn din rettighetskode. Gå til personalbillett.entur.no for å finne din rettighetskode"

Hjelp og informasjon

Fortell oss hva du synes om appen, eller ta kontakt om du har spørsmål. Her finner du også informasjon om hvordan vi behandler dine data, våre vilkår og tilgjengelighetserklæring.

Les mer om Entur-appen i andre hovedsider

HjemKartBilletterAvganger