Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Kart

Få oversikt over stoppesteder, bysykler og sparkesykler i nærheten.

Kollektiv transport i nærheten

Her kan du søke opp stoppesteder og se de neste avgangene derifra. Du kan også se sparkesykler og bysykler i nærheten av deg på kartet eller trykke på steder i kartet for å planlegge en reiserute.

Illustrasjon av et kart med stoppestedsikoner og sparkesykkel-ikoner plassert utover. Teksten sier: "1. Kollektivtransport i nærheten. Se sparkesykler, bysykkelstativer og stoppestedstavler i sanntid"

Vi setter sparkesykler på kartet

Ja, det er nettopp det vi gjør. Sveip rundt i kartet for å finne sparkesykler i nærheten av deg. Vi har samlet de fleste sparkesykkelselskapene, sånn at du ikke trenger å bla mellom mange apper for å finne den som er nærmest deg.

Når du har funnet en, klikker du bare på den, så sender vi deg over til appen du trenger for å låse den opp. Husk hjelm!

Vi elsker bysykler

Åpne kartet og finn bysykkelstativer i nærheten. Vi forteller deg hvor mange sykler som er klare for tur, og hvor mange låser som er ledig.

Illustrasjonen viser to utdrag fra appen. Øverst ser man filter-ikonet. Teksten sier "2. Kartvalg. Gjør tilpasninger på hva vi skal vise seg i kartet". Nederst er det knapper for alle sparke og by-sykkelaktører i Norge. Tekst: "3.Velg det du vil se. Filtrer bort selskaper som du ikke vil ha forslag fra"

Les mer om Entur-appen i andre hovedsider

HjemBilletterAvgangerMer