Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Avganger

Lynrask oversikt over avgangene stoppestedet ditt.

Sjekk når bussen går på et blunk

Noen ganger trenger du bare å vite om du kan gå eller må løpe for å rekke neste avgang. I “Avganger” får du opp holdeplasser i nærheten av deg, sånn at du med et trykk finner rutetidene du trenger.

De fleste kollektivreiser gjør vi igjen og igjen. Derfor legger vi stoppestedene du har søkt på sist i toppen. Spesialtilpasset for deg.

Illustrasjon av stoppestedstavle for buss og en uspesifisert plattform 1. En liste med bussavganger i venstrestilt kolonne, med nedtelling til avreisetidspunkt i tilsvarende høyre kolonne. Teksten øverst i bildet: "1. Ruteopplysning i sanntid. Avgangstidene oppdateres fortløpende ved forsinkelser og innstillinger"

Alle har en favoritt

Trykk inn på et stoppested og marker dine favorittlinjer. Da lager vi en tilpasset avgangstavle på hjem-siden din også, sånn at du ser dine rutetider med en gang du åpner appen.

Illustrasjonen viser to utdrag fra appen.  Øverst er et søkefelt og teksten" 1. Finn ditt stopp. Få avgangstavler for alle stoppesteder i Norge. Nederst er en liste over fire stoppesteder (Kvadraturen, Dronningens gate, Rådhusgata og Oslo S). Tekst: "2. Se stopp i nærheten. Vi viser deg de stoppestedene som er nærmest deg".

Les mer om Entur-appen i andre hovedsider

HjemKartBilletterMer