Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Jobb i Entur

Vil du være med på å gjøre det enklere å reise bærekraftig?

Entur-ansatte som står ved siden av en tavle med diagrammer.

Sammen jobber vi for en ny vei. En vei som utgjør en forskjell. Vi kommer lenger sammen.

Se våre ledige stillinger her:

 

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige folk.

Fant du ikke stillingen du leter etter?

Send åpen søknad

Slik er det å jobbe i Entur

Bilde av Sara Eriksen Næss

Sara Eriksen Næss, Fullstack Data Engineer

Jeg ønsket å jobbe med noe jeg brenner for, og som er viktig for samfunnet og folk flest. Kollektivtrafikk er noe jeg selv bruker daglig. Entur passer meg derfor midt i blinken og jeg er veldig fornøyd med valget av arbeidsgiver.

Bilde av Tor Magnus Castberg

Tor Magnus Castberg, Teamlead

Fra dag én i Entur har jeg fått jobbe med spennende og ny teknologi i et område jeg brenner for. Jeg mener vi er med og former den teknologiske utviklingen.

Bilde av Sara Eriksen Næss

Sara Eriksen Næss, Fullstack Data Engineer

Jeg ønsket å jobbe med noe jeg brenner for, og som er viktig for samfunnet og folk flest. Kollektivtrafikk er noe jeg selv bruker daglig. Entur passer meg derfor midt i blinken og jeg er veldig fornøyd med valget av arbeidsgiver.