Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Hittegods

Har du mistet noe på et tog eller en stasjon? Se informasjon om hittegods her.

Enturs hittegodskontor tar hånd om gjenstander mistet og gjenglemt på tog i Norge. Om du har mistet noe på en togreise eller en stasjon, må du gå inn i vårt hittegodsregister. Her kan du søke etter gjenstander vi har funnet, eller etterlyse det du savner. Du vil da bli kontaktet hvis din eiendel blir funnet.

Se også kontaktinformasjon og åpningstider ved våre hittegodskontor lenger ned på siden.

Merk at det kan ta opp mot 7 dager før det du har mistet ankommer våre hittegodskontor.

Dette skjer med det du glemmer

Gjenstander blir oppbevart i tre måneder. Alt som leveres til hittegodskontoret registreres i et datasystem. Uavhentet hittegods går til veldedige formål. Entur har avtaler med organisasjoner som «Gateteamet i Oslo», «Vision for all», «Himmelpartner» og «Fretex».

Verdisaker som pass, mobiltelefoner og lommebøker sendes videre til politiet etter 14 dager – 1 måned. Gjenglemte PC-er og annen elektronikk blir destruert etter 3 måneder.

Skadet eller stjålet bagasje

Har du vært uheldig og skadet bagasjen din etter å ha reist med tog, anbefaler vi at du benytter reiseforsikringen din. Det samme gjelder hvis du har blitt frastjålet bagasjen din. Ved tyveri anbefaler vi i tillegg at du anmelder forholdet til politiet. Ønsker du likevel å melde ifra om skadet bagasje må du ta kontakt med togselskapet direkte.