Gå til hovedinnhold
ReisendeBedrift

Jobb i Entur

Innovasjon og nytenkning setter din kompetanse på prøve og gir deg gode forutsetninger for faglig utvikling.

Entur skal samle kollektiv-Norge, og gjøre kollektivtransport til det naturlige førstevalget.

Vi bygger fremtidens plattform for reisedata. Dette lar oss skape en tjeneste der du kan planlegge hele reisen i én håndvending. Og det er bare begynnelsen – når hele kollektiv-Norge samles på ett sted, vil spennende muligheter åpne seg i mange grener av samfunnet.

Med en fartstid på fire år, er Enturs oppdrag solid forankret politisk, og ambisjonene høye. Vår policy er å alltid lyse ut våre stillinger, og du finner aktuelle annonser nederst på denne siden.

Innovativt miljø – med trygge rammer

Når vi skal skape fremtidens kollektiv-løsninger, trenger vi deg som har fullstack digital kompetanse og som ønsker å bidra i et innovativt tech-miljø med høyt tempo.

Vi har hovedkontor i attraktive lokaler i Oslo sentrum. Her sitter både dedikerte medarbeidere og innleide konsulenter som danner spydspissen i utviklingen av morgendagens reisedata. Siden alle er samlet under ett tak, har Entur et unikt arbeidsmiljø der kompetanse og erfaring deles på tvers av fagfelt.

Vi lar produktet bli til etter kundenes behov. Dette gjør at du har gode muligheter til å påvirke prosessen. I tillegg får du de trygge rammene som kun et statlig selskap kan tilby.

Vi leter ikke bare etter kodere

Vi ser også etter deg med hode for strategier og forretningsregler, som kan fungere som kompetansepartner for offentlige myndigheter.

Ny teknologi gjør fremragende service enda viktigere

På stasjonene og på kundesenteret leter vi etter deg som vet hva som skal til for å gi den aller beste service til de reisende. Kompetente kollegaer og ledere med blikk for dine beste egenskaper gir en arbeidshverdag fylt av mestringsglede og samhold.

Entur brenner for at stadig flere skal velge å reise kollektivt i fremtiden. Hvis du vil være med på å forandre kollektivreiser i Norge en gang for alle, bør du følge med på våre stillingsutlysninger. Du kan også sende oss en åpen søknad til work@entur.org.

Ledige stillinger

Frist: 2020-07-31
Frist: 2020-08-04

Fant du ikke stillingen du leter etter?

Send oss en åpen søknad