Gå til hovedinnhold

Alle artikler

På denne siden vil du finne en oversikt over alle artikler som er publisert.

Datadrevet tilnærming i våre kundesentertjenester

Les mer om hvordan Entur gjennom innsamling av data skaper innsikt som bidrar til bedre kundeservice og den sømløse reisen

Entur etablerer dynamiske innkjøpsordninger

Entur ønsker nye leverandører innen IT og HR velkommen til å tilby sine tjenester. Les mer om våre nye innkjøpsordninger.

Hvordan få flere til å velge kollektivt?

Samarbeid om sømløse reiser på tvers av fylkesgrenser og ulike transportmidler er viktig for å få flere til å reise kollektivt. Her kan du lese mer om samarbeidet mellom Innlandet og Entur.

OpenTripPlanner 2.0 is here

Try the next generation journey planning service, focusing on travel by scheduled public transportation in combination with bicycling, walking, and mobility services.

Entur og Startuplab inngår partnerskap

Samarbeidet skal bidra til å styrke innovasjon innen mobilitet og kollektivtrafikk med spesiell fokus på norsk næringsliv og startups

Lag din egen avgangstavle på to minutter

Med Tavla fra Entur kan du sette opp din helt egen avgangstavle i gangen hjemme, på en skjerm på jobb, eller på en PC eller mobil. Du kan velge mellom all offentlig transport i hele Norge - til og med sparkesykler. Nå er det også mulig å legge på egen logo.

Velkommen til Enturs nye nettsider!

I det hele Norge flyttet til hjemmekontor startet vi arbeidet med å lage nye nettsider.

Målet er sømløse reiser i hele Norge

Entur jobber for et samlet kollektiv-Norge. Vi kommer lenger sammen.

Skal friste flere til å parkere bilen med data og deling

Ekspertene tror kombinasjonen av teknologi, deling av data, økt samarbeid og utviklingen av nye kjøretøy vil skape en ny, smartere og mer bærekraftig reisehverdag.