Gå til hovedinnhold
Min side
Til Reisende

Alle artikler

På denne siden vil du finne en oversikt over alle artikler som er publisert.

Nå kan 18-åringer vinne gratis interrail

For første gang kan norske 18-åringer være med i en konkurranse om å vinne interrailbilletter. I april deles rundt 35 000 interrailbilletter til europeisk ungdom for at de skal få en bedre kulturforståelse av Europa.

Entur på ITS-forum

Hanne og Håkon var på ITS-forum og snakket om hvordan Entur jobber for å samle og foredle data fra kollektivtrafikken i Norge.

Vi fikk besøk av ODA

Denne uka var vi så heldige at vi fikk være vertskap for et ODA-nettverkstreff!

Samme pris på buss og tog i Trøndelag fra 1. mars

I høst utvidet AtB billettsone A til å gjelde hele Stjørdal og Melhus kommune i tillegg til Trondheim, Malvik og Skaun. Fra 1. mars kan du bruke enkeltbillett for sone A både på buss, trikk og tog!

Reisende vil vite mer før de vil reise kollektivt igjen

Frykt for trengsel på kollektivtransporten er en viktig grunn til at færre vil reise med tog på Østlandet, viser en ny undersøkelse. – Entur jobber for mer deling av data i samferdselssektoren så vi kan gi mer relevant informasjon til de reisende, sier Enturs direktør for marked og mobilitet, Hanne Nettum Breivik.

Det jobbes med fleksible billetter

Våre reisevaner med kollektivtrafikk kan være endret for godt i kjølvannet av pandemien. Flere velger i større grad å jobbe hjemmefra og bilen har igjen blitt det foretrukne fremkomstmidlet til og fra jobb for mange.

Entur satser på IT i Innlandet

Pandemien har skapt en ny arbeidshverdag der fleksibilitet og nye arbeidsmetoder står i fokus. Nå satser Entur på distriktet og bygger opp et utviklerteam i Innlandet.

Få oversikt over el-sparkesykler i Entur-appen

Oslo kommune har regulert sparkesykkel-markedet i byen. Til glede for noen, og frustrasjon for andre. I Entur-appen finner du oversikt over sparkesykler i nærheten fra flere aktører.

Lanserer én billett for buss og tog på Rørosbanen

Nå blir det enklere å reise kollektivt i Innlandet. SJ NORD og Innlandstrafikk har inngått et samarbeid slik at det blir mulig for kollektivreisende å bruke både tog og buss — med samme billett!

8 ting du bør vite om Enturs reiseplanlegger

Enten du reiser daglig i ditt lokalmiljø, eller om du skal ut på tur i vårt langstrakte land, kan vår reiseplanlegger være et nyttig verktøy.

Samler hele kollektiv-Norge i et sømløst tilbud

Entur jobber på oppdrag fra Samferdselsdepartementet, og fungerer som digital infrastruktur for norsk kollektivtransport.

Datadrevet tilnærming i våre kundesentertjenester

Les mer om hvordan Entur gjennom innsamling av data skaper innsikt som bidrar til bedre kundeservice og den sømløse reisen

Entur etablerer dynamiske innkjøpsordninger

Entur ønsker nye leverandører innen IT og HR velkommen til å tilby sine tjenester. Les mer om våre nye innkjøpsordninger.

Hvordan få flere til å velge kollektivt?

Samarbeid om sømløse reiser på tvers av fylkesgrenser og ulike transportmidler er viktig for å få flere til å reise kollektivt. Her kan du lese mer om samarbeidet mellom Innlandet og Entur.

OpenTripPlanner 2.0 is here

Try the next generation journey planning service, focusing on travel by scheduled public transportation in combination with bicycling, walking, and mobility services.

Entur og Startuplab inngår partnerskap

Samarbeidet skal bidra til å styrke innovasjon innen mobilitet og kollektivtrafikk med spesiell fokus på norsk næringsliv og startups

Lag din egen avgangstavle på to minutter

Med Tavla fra Entur kan du sette opp din helt egen avgangstavle i gangen hjemme, på en skjerm på jobb, eller på en PC eller mobil. Du kan velge mellom all offentlig transport i hele Norge - til og med sparkesykler. Nå er det også mulig å legge på egen logo.

Velkommen til Enturs nye nettsider!

I det hele Norge flyttet til hjemmekontor startet vi arbeidet med å lage nye nettsider.

Målet er sømløse reiser i hele Norge

Entur jobber for et samlet kollektiv-Norge. Vi kommer lenger sammen.

Skal friste flere til å parkere bilen med data og deling

Ekspertene tror kombinasjonen av teknologi, deling av data, økt samarbeid og utviklingen av nye kjøretøy vil skape en ny, smartere og mer bærekraftig reisehverdag.