Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Lærling IKT

Vi er på utkikk etter en lærling som ønsker å lære og utvikle seg sammen med oss i Entur. Vi ser etter deg som er motivert, målbevisst og har lyst til å lære hos oss i avdelingen Digital arbeidsplass (DAP).

DAP er den interne IT-funksjonen i Entur med ansvar for alt fra drift av servere, systemer og nettverk, til oppfølging og support av kolleger og utstyret de benytter. Vårt mål er at den digitale arbeidsplassen alltid skal være tilgjengelig og til nytte, slik at Entur er et godt sted å være ansatt, og enkelt å få gjort jobben sin.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for å trives på jobb, og derfor er det flott at du engasjerer deg i arbeidsoppgavene og i arbeidsplassen. Samarbeid med andre er en del av arbeidshverdagen, og det er viktig med gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Vi ser etter lærlinger som er strukturerte, ansvarsfulle og pålitelige, og som liker å jobbe selvstendig når det er nødvendig. For oss i DAP er det viktig å yte god service og bidra aktivt til å gjøre andre gode. Vi håper du vil trives hos oss og lære mye nytt! Søknader uten vedlagt CV og oppdatert karakterutskrift blir ikke vurdert.

«Entur har vært den perfekte starten på min lærlingtid. Fra dag en har jeg opplevd en varm velkomst og blitt involvert i spennende oppgaver som har gitt meg verdifull læring. Arbeidsmiljøet er inspirerende, og alle ansatte i Entur er entusiastiske med å dele kunnskap, ikke bare innenfor fagområdet, men også utover det. Det gjør at hver dag er en lærerik opplevelse, og jeg er takknemlig for å være en del av et slikt engasjerende team.» - Johanna Peschel, lærling i kontorfaget.

Arbeidsoppgaver:

  • Support OnSite og remote mot våre avdelinger
  • Klargjøring av PCer og utstyr
  • Delta i daglig drift av klienter, møterom, print-løsninger, servere, nettverk mm.
  • Administrasjon og bruk av løsninger fra Microsoft- og Google-miljøer
  • Ivareta sikkerhet og personvern
  • Bidra med veiledning og opplæring

Kvalifikasjoner:

  • Gjennomført og bestått VG1 og VG2 IT-driftsfaget, senest våren 2024
  • Gode IT-kunnskaper
  • God fremstillingsevne muntlig og skriftlig norsk og engelsk
  • Interesse for IT som fag og å utvikle deg

Noe reising må forventes

Vi tilbyr:
I Entur er vi opptatt av at de ansatte skal utvikle seg. For å opprettholde kvalitet og innovasjon, gjennomfører vi faglige samlinger. Vi oppfordrer våre ansatte til å melde seg på relevante kurs eller konferanser – og håper du deler det du har lært med resten av teamet.

Det er et stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir del av et team som samarbeider meget bra både i teamet, og resten av selskapet. Det finnes gode muligheter til å delta på sosiale begivenheter, for eksempel treningsgruppe, sommerfest, Mario Kart-turneringer eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold.

Som lærling hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, slik som operativsystem og mobiltelefon eller tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge! Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Søk her.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.