Gå til hovedinnhold
Tilbake til forsiden

Forretningsrådgiver

Er du en forretningsrådgiver utenom det vanlige på jakt etter en utrolig spennende jobb?

Velkommen til en utrolig spennende mulighet! Vi er på jakt etter en forretningsrådgiver utenom det vanlige til et strategisk nøkkelinitiativ som vi mener vil forvandle måten vi jobber på innenfor samferdsel. I dette initiativet samler vi offentlige organisasjoner innenfor samferdsel til et banebrytende samarbeid, hvor målet er å legge til rette for bedre og mer effektive tjenester og beslutningsgrunnlag for innbyggerne, transportvirksomheter og øvrige beslutningstagere i samfunnet.

Som forretningsrådgiver vil du ha en unik mulighet til å bidra til å lede og påvirke et veldig viktig samarbeid innenfor en sektor som vil spille en stor rolle for å nå våre klimamål. Vi ser etter en sterk kandidat som kan ta tak i denne utfordringen og trives med å jobbe på tvers av organisatoriske grenser for å skape nye løsninger. Du må evne å skape gode relasjoner på tvers av de samarbeidende partene, og med øvrige relevante aktører, i tillegg til at du må kunne bistå i ledelsen av et større tverrfaglig team. Rollen krever gode ledelses-, kommunikasjons- og refleksjonsevner, samt god forretningsforståelse og teknologikunnskap, gjerne fra offentlig sektor.

Les mer om samarbeidet her: www.samferdselsdata.no.

Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

For å trives i stillingen tror vi du

  • har høyere utdannelse på masternivå innenfor teknologi, økonomi og/eller ledelse.
  • deler en begeistring for å dele og skape verdi av data, gjerne i offentlig sektor.
  • har noen års erfaring fra strategi, prosessledelse, og/eller prosjektledelse i større prosjekter.
  • har svært gode kommunikative evner, både muntlig og skriftlig.
  • med fordel har en grunnleggende kunnskap og forståelse for data/stordata/kunstig intelligens/maskinlæring, og trives som bindeledd mellom teknologi og forretning.

Norsk er arbeidsspråket i Entur og hos våre partnere, så det er viktig at du er flytende både skriftlig og muntlig. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke.

Vi tilbyr
Vi tilbyr et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø i nye og moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi kan friste med et viktig samfunnsoppdrag. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon. Vi tilbyr selvfølgelig også god lønn og betingelser etter avtale. Vi er seriøse på kompetansehevende tiltak, for vi tror man aldri er helt utlært, og vi håper at du vil være med og lære nye ting sammen med oss. Hos oss kan du velge om du vil jobbe på Mac, Linux eller Windows og om du ønsker iOS eller Android telefon.

Søk her.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.