Gå til hovedinnhold

Lag din egen avgangstavle på to minutter

Med Tavla fra Entur kan du sette opp din helt egen avgangstavle i gangen hjemme, på en skjerm på jobb, eller på en PC eller mobil. Du kan velge mellom all offentlig transport i hele Norge - til og med sparkesykler. Nå er det også mulig å legge på egen logo.

Når går bussen? Er toget i rute? Finnes det ledige bysykler i nærheten? 

Med Tavla kan du få oversikt og svar på alle disse spørsmålene man ofte stiller seg i en travel hverdag. Lag din egen avgangstavle på en skjerm hjemme, på jobb eller på klubbhuset. Du kan velge blant all offentlig transport i Norge, alt fra busser i Kristiansand til ferger og hurtigbåtavganger fra Bodø. Det trengs ingen teknisk kompetanse for å lage en avgangstavle.

Tavla finner du på tavla.entur.no. Start med å velge en posisjon som utgangspunkt, eksempelvis hjemme, jobb eller et knutepunkt som du bruker mye. Du får da opp nærmeste stoppesteder med avganger og bysykkelstativ dersom det finnes her. På admin-siden kan du redigere og velge akkurat de stoppene og avgangene som passer for deg.

Det er også muligheter for å velge et design og farger som passer deg og dine behov best. Velg mellom kompakt, kronologisk eller tidslinja dersom du ønsker å lage kreative løsninger. Nå kan du også legge på egen logo, noe som kan være ekstra fint når man vil sette opp en avgangstavle på jobben.

Dersom du kan litt programmering har du enda flere muligheter ved at du kan lage egne, kreative visningstyper. Tavla har nemlig åpen kildekode som du finner på https://github.com/entur/tavla